Beauty, Huid

Molton Brown lanceert de nieuwe Rose Dunes

Molton Brown, het Britse parfummerk, lanceert een nieuwe amber-rozen geurcollectie, Rose Dunes. Een weelderig eerbetoon aan de schoonheid van de Arabische woestijn met een aantrekkingskracht die tot ver buiten het Midden-Oosten reikt.

Rose Dunes

De nieuwe geur is gecreëerd door Senior Parfummeur Phillip Paparella, is een geraffineerde mix van bloemige, zoeten en houtachtige noten. Het is een geurig symbool van de mystieke ‘woestijnroos’ die in de Arabische woestijn voorkomt. De woestijnroos is geen echte bloem, maar een unieke roosachtige vorming van gekristalliseerde mineraalclusters. 

Molton Brown is er trots op te kunnen zeggen dat deze collectie 100% vegan is en, zoals alle producten van Molton Brown, in Engeland wordt gemaakt. Molton Brown probeert bij iedere collectie niet alleen gebruik te kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Maar zorgen ook voor een kleinere impact op de natuur. De patchoeli komt uit Sulawesi, Indonesië, vanwege de intensiteit en de hoge kwaliteit. 

Voor het Eau de Toilette is gekozen voor een friszure geur van zwarte best gemengd met saffraan, vioolblad en gember. De Eau de Parfum is een houtachtige, leerachtige interpretatie met een overdosis patchoeli voor meer diepte en duisternis. 

Klik hier om de volledige collectie te bekijken.