Beauty, Nagels

Met deze HEMA items creëer je prachtige nagels

Nagels zeggen veel over een persoon. Vaak wordt er gedacht dat wanneer de nagels van een persoon mooi en verzorgd zijn, die persoon dat ook is. Daarom zijn nagels minstens net zo belangrijk om aandacht aan te besteden als je gezicht. Met deze fijne producten van HEMA creëer je prachtige nagels in een handomdraai. 

Nagelverzorging van HEMA

Voor ons gezicht gebruiken we dagelijks verschillende crèmes, make-up en andere producten. Maar laten we eens net zoveel aandacht besteden aan onze nagels, want die vergeten we nog wel eens en zeggen veel over ons. 

Met de fijne producten uit het nieuwe nail care assortiment van HEMA tover je jouw nagels om in een stel prachtig verzorgde nagels in no time. De volledige collectie van HEMA is vegan en van de nagelverzorging zijn alle doppen van de flesjes gemaakt van gerecycled materiaal. 

En zo pak je het aan

Nu je de juiste producten hebt gevonden en in huis hebt, is het tijd om aan de slag te gaan. Gebruik eerst Je begint je nagelroutine met de verzorgende producten, zoals de softening nail buttercuticle remover en smooth & polished ridge filler & base coat. Maak je nagel look daarna af met één van de prachtige herfsttinten die je nu kunt vinden in het assortiment. Zo ben jij klaar voor de herfst. 

Klik hier om de collectie te shoppen. Alle items kosten minder dan €5,00