Beauty, Make-up

Met deze Hema beautyproducten creëer je de perfecte kerstlook

We snappen volledig dat je niet een superduur nieuw jurkje gaat kopen voor deze feestdagen wanneer je de deur niet uitkomt of met maar twee familieleden aan tafel zit. Daarom is er make-up: een kleine glitter kan zorgen voor net de juiste hoeveelheid glam aan tafel. 

HEMA-beautyproducten

Wie is er geen fan de Hema? Van de perfecte tafeldecoratie tot glinsterende panty’s en de beste make-up. Speciaal voor de feestdagen selecteerde de op-en-top Nederlandse winkel de perfecte beauty essentials voor een feestelijke look. Hieronder vind je alle benodigde producten én de verschillende stappen voor het aanbrengen van de make-up.

PREP

Zorg ervoor dat je huid goed is gereinigd en jij je gebruikelijke basis make-up hebt aangebracht. Dit kan een dagcrème, oogcrème, zonnebrand, primer en foundation zijn. Dat was nodig is om direct aan de slag te kunnen met de feestelijke make-up van de Hema. 

EYES

We beginnen met de oogmake-up. Zorg ervoor dat je een goede basis hebt. Vervolgens kun je de verschillende tinten oogschaduw aanbrengen. Bij de Hema kun je nu een pallet kopen met drie verschillende kleuren. Daarnaast mag een eyeliner niet ontbreken. Tot slot krul jij je wimpers met de wimperkruller en tot slot de my secret superpower mascara. Wil je wat extra glitter toevoegen aan je look, dan kun je kiezen voor een van de losse oogschaduws. 

FACE

De basis van je make-up heb je al aangebracht. Je kunt wat extra accenten aanbrengen door verschillende poeders en blush te gebruiken. 

BROWS

Dit item gebruik ik zelf al jaren en velen die ik ken ook: de wenkbrauwgel van de Hema. Je wenkbrauwen zijn de hele dag in perfecte shape, zonder er al te veel moeite voor te doen. 

LIPS

Voordat je begint met lippenstift, is het belangrijk eerst je lippen even te verzorgen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van een lip scrub. Ga met het product zachtjes over je lippen heen, zodat alle losse velletjes worden verwijderd. Wanneer je lippen superzacht zijn, kun je beginnen met een lippotlood. Volg rustig de lijn van je lippen, om ze vervolgens in te kleuren met een subtiele lipstick of gloss.