Beauty, Huid

Maria Nila biedt 100% vegan verzorging voor elk haartype

100% vegan en cruelty-free haarmerk Maria Nila biedt producten voor elk haartype en daarnaast ook nog eens voor elk haarprobleem. Heb jij al ontdekt welke Maria Nila producten het beste bij jouw haartype passen? We zetten voor elke categorie de beste producten van het groene Zweedse haarmerk voor je op een rijtje.

Maria Nila biedt 100% vegan verzorging voor elk haartype

Steil haar

Erg sluik haar is vaak erg stevig en daardoor moeilijk te vormen. Ook is dit haartype van nature wat vetter. De Pure Volume collectie van Maria Nila sluit hier perfect bij aan – deze collectie bevat provitamine B5 en tarwe-eiwit, stoffen die zorgen voor meer volume.

Golvend haar

Golvend haar bestaat uit een mix van steile en krullende haren. Dit haartype wordt vaak makkelijk pluizig. De Structure Repair collectie helpt dit te voorkomen door middel van onder meer algenextract en tarwe-eiwit – deze ingrediënten herstellen de structuur van het haar en zorgen ervoor dat het haar beter in staat is om vocht vast te houden.

Krullend haar

Krullend haar bestaat uit S-vormige haren die samen vaak een groot volume creëren. Dit haartype is vaak fragiel omdat elke krul een soort breekpunt vormt – hierdoor is krullend haar vaak snel beschadigd. Krullend haar reageert ook meer op klimaat dan andere haartypes. De True Soft, Head & Hair Heal en Eco Therapy Revive collecties sluiten het beste aan bij de behoeftes van dit haartype.

Kroeshaar

Kroeshaar bestaat uit veel kleine krulvormen die strak op elkaar zitten. Net als alle andere krullende haartypes is ook kroeshaar erg fragiel, en is er veel hydratatie nodig om ervoor te zorgen dat het haar niet droog of beschadigd wordt. Om kroeshaar gehydrateerd te houden kun je het beste kiezen voor de True Softof Head & Hair Heal collecties.