Beauty, Make-up

Geloof in magie met M.A.C.’s kerstcollectie

Ta-da! Geef dit seizoen de magie van M· A·C met betoverende kerstcadeaus. Met een hypnotiserende kijk op de magie van de feestdagen, heeft M·A·C een collectie bedacht die helemaal draait om optische illusies, magische onthullingen, make-uptrucs, ongelooflijke prestaties en Artistry.

Geef het geschenk van onmiddellijke transformatie met geheel nieuwe, limited-edition transfixing-kleuren voor ogen, lippen en huid – of kies een kit met geliefde bestsellers en nooit eerder vertoonde tinten in een volledige reeks kant-en-klare sets. Wat je ook kiest, het lijdt geen twijfel dat je je bemanning zult boeien met limited-edition kerstcadeaus – allemaal verkrijgbaar in hypnotiserende optische illusieverpakkingen.

De Hypnotizing Holiday-collectie staat klaar om je in staat te stellen je eigen make-up M·A·Cgician te zijn. Kleur je lippen met vijf Lipstick-tinten en laat je vervolgens betoveren door vijf Lipglass-tinten. ‘Ze zijn de perfecte topper voor elke Lipstick-formule en creëren dat betoverende, schaduwverschuivende effect,; zegt de in de VS gevestigde Senior Artist Tiffany Johnston.

Richt je aandacht op opvallende eyeliner – met vijf tinten die allesbehalve gewoon zijn – en oogschaduw die het licht voor de gek houdt met mysterieuze, magische pigmenten. ‘Ze brengen lichtveranderende kleuren aan, zodat je make-up in elke situatie een andere dimensie krijgt,’ zegt Johnston. Met een caleidoscoop van vijf kleurrijke tinten geef je je ogen gemakkelijk een betoverende feestglans. ‘Ze zijn opwindend genoeg om alleen te dragen of gelaagd om een ​​heel nieuw leven te beginnen,’ zegt Johnston.

Geobsedeerd door sets? Kies dan voor een kit! ‘Vertrouwen is niet iets dat je kunt kopen, maar plezier wel!,’ zegt Johnston. ‘Als je deze feestdagen een artistieke benadering van make-up of een cadeau voor een vriend wilt, heeft M· A·C alle magie die je nodig hebt.’

Minder afval, meer magie

M· A·C is betrokken bij het milieu. De verpakkingen voor de feestdagen zijn gemaakt met het oog op duurzaamheid door ons te concentreren op het verminderen van plastic afval.

  • M.A.C. heeft plastic componenten geëlimineerd in de collectie, wat overeenkomt met 500.000 plastic waterflessen.

*Gebaseerd op het gemiddelde gewicht van een halve literfles.

  • Meer dan de helft van de compacts in de collectie is opnieuw ontworpen om gerecyclede/post-consumer content te introduceren.
  • De collecties voor de feestdagen worden geleverd in recyclebare, verantwoorde kartonnen dozen.