Beauty, Make-up

MAC Cosmetics doneert €100.000 aan Orange Babies en Dance4Life

Cosmeticamerk MAC Cosmetics overhandigde gisteren op 30 november in het (online) bijzijn van ambassadeurs en vrienden het bedrag dat is opgehaald door middel van de MAC Glam Campaign. Lees hier alles over dit fantastische initiatief. 

VIVA GLAM

Door middel van de jaarlijkse VIVA Glam campagne van MAC Cosmetics wordt er geld ingezameld voor het bestrijden van aids. Dit doen zij door organisaties, zoals Orange Babies en Dance4Life te steunen. Gisteren werd de cheque ter waarde van €100.000 aan de goede doelen overhandigd. Het geld geeft beide organisaties de mogelijkheid om hun projecten op succesvolle wijze voort te zetten. 

MAC VIVA Glam Fund

Het fonds, opgericht door het beautymerk, heeft al 26 jaar het doel om mensen te helpen die getroffen zijn door hiv/aids, ongeacht de leeftijd, ras en gender. Met deze campagne viert het merk jaarlijks de humaniteit, het leven en individualiteit. De volledige opbrengst van de verkochte lipstick gaat naar het fonds. Dus voor iedereen die zijn steentje bij wil dragen (en een prachtige lippenstift wil) koop de VIVA Glam lippenstift. Eerder deelden we al alles over het gezicht van de campagne: zangeres Rosalia. 

Orange Babies & Dance4Life

De organisatie Orange Babies ambieert een wereld waar geen baby’s meer worden geboren met hiv, en naar een samenleving waar moeders, kinderen en jongeren, die de hiv-epidemie hebben ondervonden, een eerlijke toekomst kans krijgen. Dance4Life danst tot hiv/aids, ongeplande zwangerschappen en seksueel geweld de wereld uit zijn.Beide zijn fantastische initiatieven die de wereld een betere plek maken en mensen een eerlijke kans geven. Draag je steentje bij door de VIVA Glam lipstick te kopen door hier te klikken.