Beauty, Make-up

De hele dag mooie foundation? Dat kan met M.A.C.’s Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer

Je kent het vast wel: je gaat ‘s ochtends de deur met een prachtige full face. Maar wanneer je later in de spiegel komt, zit je make-up niet meer zo mooi als die ochtend. Om je foundation de hele dag goed te laten zitten heeft M.A.C. dé oplossing: de Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer.

‘Het vermindert het uiterlijk van poriën tot acht uur, verankert foundation tot 12 uur en geeft het soort zachte fluwelen afwerking dat voorheen alleen met poeder kon worden bereikt,’ legt M•A•C Cosmetics Director of Makeup Artistry, Terry Barber, uit.

De olievrije en niet-acnegene formule zit boordevol huidvriendelijke ingrediënten die het uiterlijk van glans onder controle houden en de huidtextuur verfijnen. Dit is jouw go-to product voor een gematteerde teint, maar ziet er verfijnd en in topconditie uit.

‘Deze primer is een essentieel hulpmiddel voor zowel make-upartiesten die op de set werken als dagelijkse make-updragers die een gladdere huid van topkwaliteit nodig hebben,’ voegt Barber toe.

De M.A.C. Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer is beschikbaar bij Douglas, ICI Paris XL en geselecteerde M.A.C.-locaties.