Beauty, Parfum

Louis Vuitton lanceert zomers nieuw parfum: On The Beach

Louis Vuitton onthult het vijfde unisex Parfum de Cologne: On The Beach, vervaardigd in Les Fontaines Parfumées te Grasse door Meester Parfumeur Jacques Cavallier Belletrud.

Louis Vuitton lanceert zomers nieuw parfum: On The Beach

On The Beach neemt je mee op een emotioneel en olfactief avontuur en laat je wegdromen van een zonnige zomerdag op het strand: de extase van de zon, de unieke golven van de zee en de zachte warmte van zand op de huid.

De Meester Parfumeur combineert de complexe geur van yuzu, een zeldzame citrus uit Japan, met grapefruit, mandarijn en sinaasappel. Kalmerende neroli en oranjebloesem zorgen voor een zonovergoten essentie. Tijm, rozemarijn, rozepeper en kruidnagel zijn discreet maar essentieel voor de geur omdat ze het zomergevoel aanwakkeren. Cipres geeft een sluier aan de nieuwe creatie, net zoals en boom schaduw biedt op een wolkeloze dag.

On The Beach maakt deel uit van de Parfums de Cologne collectie, levendige geuren die steeds worden gelinkt met een kunstwerk van Alex Israel. De multimedia artiest haalt voor zijn werk voornamelijk inspiratie uit zijn geboortestad Los Angeles. Naar aanleiding van de geur On The Beach lanceert het Huis ook een surfplank, tevens gelinkt aan hetzelfde werk van Alex Israel.