Beauty, Huid, Make-up

Laboratory K opent winkel in de Pijp in Amsterdam

K-beautyliefhebbers opgelet! Onze favoriete K-beautywinkel Laboratory K opent een tweede winkel in de Amsterdam Pijp. De Koreaanse oprichter Hyun Yeu verkoopt ook in deze winkel alle K-beautyproducten die je nodig hebt om jouw huid te laten shinen. 

Laboratory K in de Pijp

Ben jij net zo gek op de producten van Laboratory K als dat wij zijn? Dan hebben we goed nieuws voor je! Laboratory K opende onlangs een tweede winkel in de Amsterdamse Pijp. De nieuwe beautywinkel bevindt zich middenin de Pijp aan de Gerard Doustraat. Maar wat kun je precies verwachten?

Wie wel eens bij Laboratory K is geweest in de Negen Straatjes, weet dat de winkel prachtig is ingericht, een lichte uitstraling heeft en dat je goed wordt geholpen bij het vinden van de producten die het beste bij jouw huid passen. De tweede locatie van Laboratory K bevindt zich naast The Beauty Editor, wat het dé plek maakt voor iedereen die haar huidverzorgingsroutine wil uitstippelen. 

Deze tweede winkel is gehuld in verschillende pasteltinten in combinatie met veel licht en witte muren die zorgen voor een frisse look. De pastelkleuren representeren de Koreaanse popcultuur.

Laboratory K biedt een gigantisch aanbod aan K-beautyproducten. Of je nu op zoekt bent naar iets voor je handen, huid, haar of lichaam: je kunt je hart ophalen aan het assortiment van Laboratory K, dat bestaat uit 20 verschillende merken. Alle producten zijn op basis van natuurlijk ingrediënten. Benieuwd? Breng dan vooral een bezoekje aan de nieuwe winkel! 

FaceLab

Wanneer je eenmaal verknocht bent aan de producten van Laboratory-K, hebben we nog meer nieuws voor je. Hyun Yeu is bezig met het uitbreiden van het K-beauty concept in Amsterdam. Hij is bezig met het oprichten van een beautysalon in de Huidenstraat, waar je terecht kunt voor Koreaanse gezichtsmassages en hydrafacials. Wie wil dat nou niet?

Klik hier om de website van Laboratory K te bekijken.