Beauty, Huid

Laboratory K introduceert beautyboxen samen met Romy

Onze favoriete K-beautywinkel slaat de handen ineen met model en beauty-expert Romy de Vries. Samen hebben zij verschillende boxen gecreëerd voor verschillende huidtypes. Extra leuk: OOTD mag een box weggeven! 

De perfecte routine

Alle boxen zijn met zorg samengesteld voor de verschillende huidtypes. Zo is er een pakket voor mensen met een gevoelige huid, mensen die last hebben van acne, een droge huid en zelfs een box met de juiste producten om lijntjes tegen te gaan. 

De verschillende routines bestaan uit de beste van de beste K-beautyproducten. Ieder artikel is clean, dierproefvrij en bijna allemaal vegan. Dat maakt K-beauty zo speciaal. En bij Laboratory K hebben ze een selectie gemaakt uit meer dan 150 verschillende producten van 13 verschillende merken. 

1. Erg gevoelige huid

De eerste box die is samengesteld door de K-beauty experts is voor een hele gevoelige huid. Het pakket bestaat uit verschillende oliën, serums, crèmes en een masker. 

2. Routine voor een acne gevoelige huid

Wanneer je last hebt van Acne, is het reinigen van je huid cruciaal. Daarom bestaat deze box uit twee verschillende reinigingsproducten, CosRX Blackhead Power tegen onzuiverheden en een kalmerende gel. 

3. Droge huid

Last van een droge huid? Niet heel gek met dit koud weer! Wanneer jouw huid ook wel een extra boost kan gebruiken, is dit een geschikt pakket voor je! Een zachte cleanser, skin prep water, een toner, ceramidecream en een masker als kers op de taart. 

4. Tegen de fijne lijntjes 

Geef je het liever niet toe, maar moet je er toch over na gaan denken? Juist, die fijne lijntjes die op een gegeven moment komen en dan niet meer weg gaan. En mocht je ze nog niet hebben, dan kun je maar niet vroeg genoeg beginnen. Lab K en Romy hebben twee verschillende age gracefully boxen samengesteld. De producten die erin zitten zijn onder andere oogcrème, een toner, reiniging, moisturizeren een vitamine C serum. Het enige verschil is dat er bij de luxe variant een moisturizer meer in zit.