Beauty, Huid

Nieuwe formule voor Reset Nacht Serum

Het bestverkochte serum van L’Occitane, het Reset Nacht Serum, heeft een nieuwe formule. Het serum is verrijkt met nieuwe gepatenteerde Immortelle-extract. Zo weet L’Occitane iedere keer weer haar producten te verbeteren. Lees er hier alles over… 

L’Occitane Reset Nacht Serum

Het bestverkochte serum van het Franse merk L’Occitane heeft haar bestverkochte serum vernieuwd. Aan het Reset Nacht Serum is nu Immortelle-extract toegevoegd dat is geïnspireerd op het levenssap van de Immortelle-bloem. De prachtige bloem verdort nooit, zelfs niet wanneer je haar plukt. 

L’Occitane heeft zich 7 jaar verdiept in het anti-verouderingsgeheimen, waar jij nu van kunt genieten. Het is namelijk zo dat dit serum 10 keer geconcentreerder is. Het is ingekapseld in kleine gouden bolletjes en helpt effectief tegen de effecten van dagelijkse agressie van buitenaf en zichtbare tekenen van veroudering. Het perfecte serum om veroudering tegen te gaan. 

Vanaf 1 september 2021 is het serum beschikbaar in de winkels van L’Occitane en online. Het nieuwe Reset Nacht Serum kost €59,00 voor 30ml.