Beauty, Make-up

Creëer jouw Koningsdag makeup-look met de producten van Trinny London

Koningsdag is bij uitstek dé dag om te experimenteren met je makeup-look. Oranje oogschaduw, eyeliner of blush; op Koningsdag kan het allemaal. Het Londense merk Trinny London heeft het gelukkig allemaal in haar assortiment. We zetten de mooiste oranje producten van het beautymerk voor je op een rijtje.

Eye2Eye Hope (€22) 
 
De Eye2Eye kleur ‘Hope‘ is een warme perzik-kleurige oogschaduw op crème basis. Het is de ultieme finishing touch om te stralen tijdens Koningsdag. De kleur kan opgebouwd worden zonder te smudgen: een echte eye catcher voor deze Koningsdag. Tip: gebruik een oogschaduwprimer zodat de oogschaduw bestand is tegen een hele dag op een feest of festival!

Eye2Eye Hope

Lip glow Lyla (€19) 

Verfris je lippen de hele dag door met de Lip Glow. De Lyla Lip Glow hydradeert je lippen de hele dag, glanst en plakt niet. De tint laat je de hele dag door stralen, of je nou op een festival staat of over de vrijmarkt struint.

Trinny London
Lyla Lip Glow

Sheer Shimmer Maiko (€29) 

De kleur Maiko is de perfecte pop of orange voor Koningsdag. De Sheer Shimmer is een Lip2cheek en kan dus op de lippen en de wangen blenden met andere lip- en cheek producten. Ideaal; je hebt maar één product nodig voor zowel lippen als wangen. Fijn als je alleen een klein tasje wilt meenemen naar een festival. De Sheer Shimmer geeft je een perfecte en gezonde glow. Voor het gemakkelijk en hygiënisch aanbrengen van het product op de lippen, kun je Trinny London’s T-Kit lippenkwastje gebruiken.

Sheer Shimmer Maiko