Beauty, Huid, Make-up, Parfum

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen: kerstaankopen

Hoewel Kerstmis en Sinterklaas nog wel even duren, kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen: je kerstaankopen. Ieder jaar weer stellen we het uit en proberen we alles in die laatste drie dagen voor Kerstmis te doen. Dit jaar beginnen we vroeg en zetten we onze favorieten voor onder de boom voor je op een rijtje. 

Kerstaankopen

In veel verschillende collecties kun je ze al vinden: het festive assortiment. Deze producten zijn te herkennen aan de mooie en feestelijk verpakkingen, sprankelende glitters en verzorgende producten zodat je stralend de feestdagen tegemoet gaat. En mocht je net zoals ons nou ook niet kunnen wachten of wil je dit jaar gewoon een keer op tijd beginnen met je aankopen, lees dan vooral even verder. Want speciaal voor jou zet OOTD Magazine de mooiste geschenken voor je op een rij. 

MAC Cosmetics

Het cosmeticamerk weet ook deze feestdagen weer unieke sets aan hun collectie toe te voegen. Ga bijvoorbeeld voor een Lipstick Trio in hun populairste kleuren, de Tricks of The Trade Kit of de bekende Flash Drops in een special Trio. 

&Other Stories

Al jaar en dag weet &Other Stories een sprankelende collectie uit te brengen voor de feestdagen vol glitters en feestelijke kleuren.

Molton Brown

Wil je iemand echt verwennen tijdens de feestdagen? Ga dan voor een shower gel, bodylotion of ander product uit de Molton Brown collectie. 

HEMA

Net zoals &Other Stories, weet HEMA ieder jaar weer tijdens de feestdagen een schitterende collectie te lanceren vol goud- en zilvertinten, glitters en andere feestelijke must haves. 

HUNQ

Het meest originele cadeau onder de boon is zonder twijfel een exemplaar van het nieuwe parfum merk HUNQ. Ga voor één van de vijf geuren geïnspireerd op hardwerkende mannen: van tuinman tot barman. 

Laboratory K

Ben je op zoek naar een heerlijk cadeau voor jezelf? Dan ben je bij Laboratory K aan het juiste adres. In de winkel shop je de mooiste skincare van onder andere Bonajour. 

Weleda

Gemaakt van natuurlijk ingrediënten, niet op dieren getest en vegan: Weleda is al jaren koploper op het gebied van natuurlijke verzorgingsproducten. Van body olie tot douchegel: iedereen die geeft om de natuur maak je gelukkig met de Weleda collectie.