Beauty, Huid

De perfecte huidverzorgingsroutine voor mannen in de ochtend

Niet iedereen zit te wachten op een uitgebreide huidverzorgingsroutine in de ochtend. Want laten we eerlijk zijn: wie wil er nou niet zo lang mogelijk in bed blijven liggen. Daarom ontwikkelde Laboratory K een stappenplan waarmee je binnen no time klaar bent. 

De snelle huidverzorgingsroutine 

Om wat tijd in de ochtend te besparen, delen we deze waanzinnige huidverzorgingsroutine met je. De producten die je moet gebruiken bij deze routine zijn namelijk allemaal super krachtig en hebben een veelzijdige werken en kunnen daardoor je beautyritueel met een aantal stappen verkorten. 

Over het algemeen zijn mannen geen fan van een uitgebreid ritueel in de ochtend. Met alleen een beetje water wassen ze vaak hun gezicht en that’s it. Maar ook mannen hebben last van onzuiverheden en hun huid kan wel wat extra verzorging gebruiken. Met deze Koreaanse huidverzorgingsproducten van Laboratory K, mijn persoonlijke favoriet, die gemakkelijk en snel aan te brengen zijn, wordt het bijhouden van een verzorgingsroutine voor man tóch haalbaar. De producten zijn vrij van parabenen, kunstmatige kleurstoffen, allergene parfum, synthetische alcohol, sulfieten, siliconen en dierlijke ingrediënten en zijn niet getest op dieren. 

Stap 1: Cleanser

Met een cleanser reinig jij je huid extra goed iedere ochtend. Dit is heel belangrijk, omdat je zo al het vuil van je huid haalt van de nacht ervoor. 

Georganic

Deze cleanser is een zeer zachte schuimreiniger die de huid niet uitdroogt. Ideaal voor ieder huidtype, ook voor de gevoelige huid. 

MA:NYO

Zachte exfoliërende schuimreiniger die overtollige olie en talg verwijdert. Ideaal voor een vette huid of een huid met acne. 

Stap 2: Moisturizer

Een moisturizer is een crème waarmee jij je huid insmeert nadat je deze hebt gereinigd. Het heeft een verkoelend effect en hydrateert de huid. 

Bonajour

Een multi vochtinbrengende crème voor mannen. De All-in One Moisturizer van Bonajour is een huidtoner, serum en moisturizer in één. 

Georganic

Verbetert een droge huid en versterkt de huidbarrière. De crème heeft een lichte yoghurtachtige textuur. Ideaal voor elk huidtype. 

Beplain

Een milde, kalmerende en vocht inbrengende crème die de huid hydrateert en egaliseert. De lotion gaat huidirritatie en roodhuid tegen. 

Klik hier om de volledige collectie van Laboratory K te bekijken.