Beauty, Make-up

Maak je make-up look af met de juiste mascara

Mascara maakt je make-up look helemaal af, het geeft je een open blik en een sexy oogopslag. HEMA heeft het mascara assortiment vernieuwd met een Volume, False Lash, Curl & Length en High Definition mascara, verkrijgbaar in klassiek zwart. De Volume mascara is er ook in bruin en blauw.

mascara

Alle mascara’s zijn er ook in waterproof, handig voor in de regen of tijdens het sporten.

mascara
Volume mascara | € 4,-
Volume mascara met jojoba olie, dat zorgt voor mooie, goed gesepareerde, volle wimpers. Het borsteltje is zo ontworpen dat elke wimper een gelijkmatig laagje mascara krijgt. De vezelborstel, met medium borstelharen en conische vorm, geeft de wimpers volume voor een stralende blik.

Beschikbaar in zwart, bruin, blauw. Al deze kleuren zijn ook beschikbaar in waterproof voor € 4,60 per stuk.

mascara
False Lash | € 5,-
False Lash mascara met aloë vera extract. De mascara heeft een romige textuur die de wimpers omhult en een uitgesproken extra volume-effect geeft. De opbouwbare formule maakt laagjes mogelijk voor een nog beter resultaat. De False Lash mascara bevat zoete amandelolie dat bekend staat om het bevorderen van de conditie van de wimpers.

Beschikbaar in zwart. Deze mascara is ook beschikbaar in waterproof voor € 5,50 per stuk.

Curl & Length mascara | € 6,50
Curl & Length mascara met kokosolie. De lichtgewicht textuur glijdt gemakkelijk over de wimpers en duwt ze omhoog dat meteen een verlengend effect creëert. De nylon borstel, heeft een grote zandlopervorm gemaakt van vezels met een lage dichtheid om de wimpers goed door te kammen, te definiëren en een panoramisch effect te geven aan de wimpers.

Beschikbaar in zwart. Deze mascara is ook beschikbaar in waterproof voor € 7,- per stuk.

High Definition mascara | € 6,50
High Definition mascara is een all-in-one mascara met castorolie. De lichtgewicht textuur glijdt gemakkelijk over de wimpers, geeft ze volume, lengte en duwt ze omhoog dat meteen een verlengend effect creëert. De plastic borstel, heeft een conische vorm met een lage dichtheid om de wimpers goed door te kammen, te definiëren en een panoramisch effect te geven aan de wimpers.

Beschikbaar in zwart. Deze mascara is ook beschikbaar in waterproof voor € 7,- per stuk.

Alle mascara’s zijn verkrijgbaar vanaf € 4,- bij alle filialen van HEMA en op hema.nl