Beauty, Make-up

HEMA lanceert vernieuwde clean mascara

We love HEMA! Dat is geen geheim, maar nu zelfs nog een beetje meer. Het Nederlandse merk heeft namelijk haar mascara vernieuwd. Nu is de mascara vrij van onder andere parabenen, siliconen en plastics. Meer weten? Lees dan vooral verder…

Clean beauty bij HEMA

Met clean beauty biedt HEMA de mogelijkheid aan iedereen om bepaalde ingrediënten te vermijden in je dagelijkse verzorging. Het assortiment bestaat inmiddels al uit ruim 150 producten en zijn stuk voor stuk volgens de clean beauty richtlijnen geproduceerd. Vanaf maandag 26 juli wordt daar de clean 3D mascara aan toegevoegd. En om dit product nog beter tot z’n recht te laten komen, mag het wimper serum en de mascara primer niet in je beautycollectie ontbreken.

Alle producten uit het HEMA clean beauty assortiment zijn vrij van parabenen, siliconen, siloxanen, SLS, SLES, minerale oliën en plastics. De 3D mascara bestaat bijvoorbeeld voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het wimper serum, wat niet binnen het clean beauty assortiment valt, zorgt voor zichtbaar langere, dikkere en vollere wimpers. Een must have voor iedere beautyliefhebber. De mascara primer, ook nog geen onderdeel van de clean collectie, breng je als eerste aan voor extra volume en lengte. Door daarna mascara aan te brengen, blijft deze langer zitten. 

Shop de nieuwe producten vanaf maandag 26 in de winkel en online op hema.nl