Beauty, Make-up

Time to shine! HEMA heeft de collectie met lipproducten uitgebreid

HEMA heeft de collectie met lipproducten uitgebreid, met onder andere de Super Shine lipgloss en High Shine lipgloss. Deze fijne glosses verzorgen de lippen en laten ze stralen. Ook nieuw zijn de voedende lip-oliën en glosses met plumping effect.

De lipproducten zijn verkrijgbaar bij alle filialen van HEMA en op hema.nl vanaf € 3,25.

Super Shine Lipgloss

Deze lipgloss bevat jojoba olie, gojibessenolie en vitamine E en geeft je lippen een superglanzende maar niet plakkerige finish. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en een transparante gloss. 

HEMA

Super Shine Lipgloss | € 4,75

High Shine Lipgloss

Een hoogglanzende lipgloss met vitamine E, saffloerzaadolie en Aloë Vera-extract. De gloss geeft een mooie glanzende finish en voelt niet plakkerig aan. 

Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en ook deze lijn heeft een transparante variant. 

High Shine lipgloss € 3,25

Lip Plumping Gloss

Deze plumping lipgloss geeft direct vollere en glanzende lippen met een vleugje frisheid en een zachte kleur. Het geeft de lippen meer volume en helpt deze te verzorgen zonder plakkerig aan te voelen. De lipgloss is verrijkt met hyaluronzuur, menthol, cayennepeperextract en saffloerzaadolie. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

HEMA

Lip Plumping Gloss € 4,75

Caring Lip Oil Transparent

De lipolie hydrateert en verzorgt je lippen en geeft een licht glanzende finish. De olie bestaat voor tenminste 97% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder jojoba olie, avocado olie en gojibessenextract. Verkrijgbaar in 3 variaties.

Caring Lip Oil Transparent € 4