Beauty, Haar

GUHL lanceert Happy Vibes Shampoos

Dat we in de winter extra vitamines kunnen gebruiken, is niets nieuws. Maar wat dacht je van een energieboost voor je haar? Speciaal om jouw lokken winter-ready te maken lanceert Guhl drie nieuwe Happy Vibes shampoos. Deze diepreinigende shampoos zitten boordevol effectieve ingrediënten en geven jouw haar nieuwe kracht en energie. 

Voorkom een winterdip

De nieuwe Happy Vibes hebben de vertrouwde Guhl kwaliteiten, verpakt in een vrolijke fles die doet denken aan een gezonde smoothie. De diepreinigende shampoos hebben al een effectieve werking bij een kleine hoeveelheid. Ze verwijderen vuil, geven je lokken nieuwe energie en zorgen voor veerkracht en gezond uitziend haar. De Happy Vibes zijn beschikbaar in drie varianten: Regenerate, Energizing en Revitalize. Elke shampoo is afgestemd op een specifieke haarbehoefte en ze zitten boordevol effectieve ingrediënten. Voorkom een winterdip en ontdek jouw favoriet!

De nieuwe Happy Vibes shampoos zijn vegan friendly. De formule is tot 98% biologisch afbreekbaar een voor 91% geformuleerd met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Ook de verpakking bestaat voor 70% uit gerecycled materiaal.