Beauty, Huid

Een 100% natuurlijk wellness-moment met Weleda

Een wellness-moment is meer dan even ontspannen, het is stress verminderen en je lichaam en geest weer tot rust laten komen. Weleda biedt een breed assortiment pure wellness-producten met uitsluitend 100% natuurlijke geuren. Ze brengen je in de stemming waar jij behoefte aan hebt en zorgen voor een heerlijk en natuurlijk wellness-moment.


Prikkel je zintuigen
“De geuren van Weleda zijn kenmerkend, natuurlijk en bovenal uniek,” aldus Liza Trouwborst, Manager Brand & Products. “Weleda werkt al meer dan honderd jaar met eigen parfumeurs. Deze parfumeurs houden er rekening mee dat het parfum je zintuigen prikkelt. De geuren hebben een ontspannende, of juist een stimulerende of opbeurende werking.”

100% natuurlijk met pure etherische oliën
De wellness-producten van Weleda zijn 100% natuurlijk met pure etherische oliën, dit zijn natuurlijke geurstoffen afkomstig van bloemen en planten. In veel producten vind je synthetische geurstoffen. Deze stoffen hebben niet de werking, die etherische oliën wél hebben. Etherische oliën bevatten wel honderden verschillende unieke stoffen, die onmogelijk synthetisch nagemaakt kunnen worden. Als je gebruik maakt van deze natuurlijke geuren, kunnen er veranderingen in je lichaam en geest optreden. Zo kun je je afhankelijk van de geur kalm, actief of juist vrolijk voelen.

ONTSPANNEN
Voel je ontspannen met de geur van pure lavendelolie. Lavendel gebruiken we met name voor de heerlijke rustgevende geur. Lavendelgeur heeft een bewezen effectieve werking op je hersenen en zorgt voor een patroon van rust en kalmte.


Aroma Shower Relax | €6,99 200ml
Biodegradable formula | Vegan
De ontspannende werking is wetenschappelijk bewezen.Lavendel Ontspannende Body Olie | €15,99 100 ml
Vegan

HARMONISEREN
Kom in balans met de compositie van etherische oliën van rozen en ylang ylang. De geur van rozen roept een gevoel van perfectie en harmonie op. En de bloemige geur van ylang ylang opent je ogen voor fijne dingen in het leven en laat je genieten.

Aroma Shower Love | €6,99 200ml
Biodegradable formula | Vegan

Wilde Rozen Harmoniserende Body Olie | €19,99 100ml

VITALISEREN
Kom in een zonnige stemming met etherische oliën van grapefruit, mandarijn en sandelhout. De frisheid van de grapefruit is verkwikkend en geeft je een gevoel van levenslust. In combinatie met de zachte, zoete geur van mandarijn vormt het een levendige mix. De kostbare warm houtige geur van sandelhout zorgt voor een harmonieuze touch.

Duindoorn Vitality Douchecrème | €6,99 200ml
Biodegradable formula | Vegan

Duindoorn Vitaliserende Body Olie | €15,99 100ml
Vega