Beauty, Fashion, Huid, Latest, Make-up

Duurzaam de lente in met deze nieuwe producten

Het is lente! Om dit te vieren, zetten we een aantal duurzame producten voor je op een rijtje, van verzorginsgproducten tot make-up en kleding.

De duurzame producten van Weleda

Heerlijke verzorging en duurzaam bezig zijn? Dat kan met de verzorgingsproducten van Weleda. Consumenten zien Weleda namelijk als meest duurzame beautymerk! Dat blijkt uit de Sustainable Brand Index™, het grootste en meest toonaangevende onderzoek in Europa op het gebied van consumentenmerken en duurzaamheid. Het cosmeticamerk draagt dit jaar de titel Industry Leader binnen de categorie beauty.

Weleda geeft meer terug aan de natuur dan zij neemt. Via teeltprojecten en biodynamische landbouw draagt het merk bij aan een gezond ecosysteem. Voorbeelden hiervan zijn specifieke zaadgroeistrategieën, wildpluk, composteren en het uitsluiten van chemische bestrijdingsmiddelen.

De biologisch-dynamische landbouw is terug te zien in 50 eigen teeltprojecten, waarin Weleda boeren helpt met het omvormen van reguliere landbouw naar biologische landbouw. Daarnaast houdt Weleda de CO2-uitstoot zo laag mogelijk door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen. Ook compenseert het merk de resterende uitstoot. Hiermee zijn de producten van Weleda klimaatneutraal.

Shop de producten van Weleda bij de drogisterij of op www.weleda.nl.

 Weleda - lente
Een aantal van Weleda’s duurzame producten

De nieuwe lentecollectie van ARMEDANGELS

Als een merk voorloopt op het gebied van duurzaamheid, dan is het ARMEDANGELS. Onlangs heeft het merk haar nieuwe lentecollectie getoond. Subtiele tinten, zoals cacaooatmilk en morning sky worden afgewisseld met felle tinten zoals bright lime en de kleur van het jaar fuschsia pink. Met onder andere T-shirts van 100% organic cotton en denim van gerecycled katoen is de collectie zowel stijlvol als duurzaam.

Shop de nieuwe collectie van ARMEDANGELS op www.armedangels.com.

Lente - ARMEDANGELS

De mooiste duurzame beautyproducten van KIKO Milano

De nieuwe Green Me-collectie van KIKO Milano bestaat uit producten met vegan formules met tot 99% duurzame bestanddelen van natuurlijke herkomst.

De KIKO MILANO Green-collectie 2023 bestaat uit een nieuwe lijn topproducten die je beautyroutine gegarandeerd simpeler maken en maximaal milieuvriendelijk zijn: een collectie van vier Solid Bars. Daarnaast komt KIKO Milano met meerdere producten voor het gezicht, ogen, lippen en lichaam. 

De lijn van dit jaar bevat twee nieuwe accessoires om de Green Me-look compleet te maken. De uit natuurlijk bamboe gesneden Bamboo Soap Dish om de bars op te bewaren en een nieuwe backpack om je nieuwe groene goodies in te vervoeren.

Shop de Green Me-producten in een van de KIKO Milano-winkels of op www.kikocosmetics.com.

Lente

Maria Nila’s duurzame toilettassen

Dit seizoen lanceert Maria Nila nieuwe levendige en kleurrijke Beauty Bags, één voor elke Care & Style serie. Elke tas heeft een limited edition print, exclusief gemaakt door de Italiaanse kunstenaar Daniela Pinotti. Daniela heeft zes unieke prints gemaakt die passen bij de essentie van elke Care & Style serie, geïnspireerd op de levendige kleuren van de natuur om ons heen.

De tas, gemaakt van 100% gerecycled polyester, heeft een multifunctioneel ontwerp en is gemaakt van een stof die aan de binnenkant wasbaar is. Met duurzaamheid in gedachten, is de tas gemakkelijk te reinigingen en daarvoor ideaal voor langdurig gebruik. Net als alle Maria Nila-producten bevat elke tas alleen 100% veganistische en diervriendelijke producten die in Zweden worden geproduceerd, met garantie voor gezonde werkomstandigheden en hoogwaardige ingrediënten en verpakkingen. Dankzij de transparante voorkant vind je gemakkelijk wat je nodig hebt voor je dagelijkse routine.

Shop de Beauty Bags vanaf 11 april 2023 op www.marianila.com.

Maria Nila beauty bags - lente