Beauty, Huid

Drie Bondi Sands producten voor een zomers kleurtje

Je agenda loopt langzaam weer vol met feestelijke gelegenheden, wat betekent: feestelijke jurkjes en minder tijd voor jezelf. Desondanks wil je er goed uit blijven zien en dat kan nu met deze drie producten van Bondi Sands

Bondi Christmas

Het is bijna zover: de feestdagen. Dit betekent gezellige feestjes, afspraken met geliefden en spontane borrels na werk. Met zoveel evenementen op de planning, outfits die je moet stylen – zoals dat ene korte jurkje of lage decolleté – en cadeaus die je moet kopen, schiet een moment voor jezelf er al snel bij in. Met deze drie Bondi Sands producten creëer je een perfect zomers kleurtje voor een zelfverzekerde look. 

Self Tanning Foam Dark

De bekendste van het trio is zonder twijfel de tanning foam. Dit lichtgewicht product is verrijkt met aloë vera en een heerlijke kokosgeur. 

Liquid Gold Range

De liquid producten uit het assortiment hoeven niet afgespoeld te worden en zorgen voor een gouden en glanzende huid binnen 4-6 uur na het aanbrengen. 

Glo One Day Instant Tan

Direct resultaat nodig? Transformeer jouw look in een handomdraai met Glo One Day Tan. Dit product is een selftan zonder wachttijd.

Klik hier om de collectie te shoppen.