Beauty, Huid

Dit zijn de nieuwe Retinal Serums van Trinny London

Ze worden ook wel de overnight superheroes genoemd: de Retinal Serums. Deze waanzinnige producten van Trinny London hebben de kracht om je huid te transformeren en te regenereren. De Retinal Serums werken elf keer sneller dan andere retinals en zijn daarom onmisbaar in je skincare routine. 

Retinal Serums van Trinny London

Deze waanzinnige serums van Trinny London reinigen in tegenstelling tot de gebruikelijke serums niet alleen de bovenkant van de huid, maar dringen door aan de oppervlakte. De doelgerichte formules met hoge doseringen bevatten actieve ingrediënten die de huid zowel direct als op lange termijn voordelen brengen zonder irritaties, voor een stralende en sensationele huid. 

Overnight Sensation Rentinal + Serum

Overnight Sensation geeft je huid een energieke en levendige uitstraling. Dit hoog gedoseerde product dringt diep door in de huid en maakt gebruikt van zowel retinol als granactieve retinoid om de huid te verstevigen en rimpels zichtbaar te verminderen. 

Overnight Sensation Retinal+ Serum (30ml) is verkrijgbaar voor € 86,-

Overnight Clarity Retinal/Niacinamide Serum

Begin je eerste fijne lijntjes te zien en heb je nog steeds last van hormonale oneffenheden? Deze zeer actieve formule met retinal en niacinamide vermindert zichtbaar fijne lijntjes en zuivert een onzuivere huid. 

Overnight Clarity Retinal/Niacinamide Serum (30ml) is verkrijgbaar voor € 76,-