Beauty, Huid

Dit zijn de 2022 beauty must haves van Laboratory K

We beginnen dit jaar fris en fruitig met een lijst van verschillende onmisbare beauty artikelen. We trappen de reeks af met Laboratory K, onze favoriete K-beauty winkel die onlangs haar tweede vestiging opende in de Amsterdamse Pijp. 

Laboratory K

Vorige maand kon je in ons online magazine al lezen dat Laboratory K een tweede vestiging opende in de Amsterdamse Pijp. Hier scoor je nu ook de mooiste K-beautyproducten. Hyun, oprichter van de winkels, selecteerde drie must haves voor aankomend seizoen. 

Het gebruik van natuurlijke ingrediënten is belangrijk bij K-beautyproducten. Daarnaast is er voor ieder huidtype een eigen routine te vinden. Ben je op zoek naar een nieuwe skincare routine? Breng dan vooral een bezoekje aan de Laboratory K winkel in de Pijp. Naast deze vestiging is The Beauty Editor gevestigd, waar iedere skincare liefhebber haar hart kan ophalen. 

Scroll in ieder geval even verder om de drie Laboratory K benodigdheden te bekijken of klik hier om de webwinkel te bezoeken. Tip van de redactie: de serums en oogcrèmes zijn ook echt fantastisch!

Pyunkang Yul Essence Toner 200ml, €24,00 | Klik hier om te shoppen.
Iunik Cleansing Oil 200ml, €18,00 | Klik hier om te shoppen.
Centella Green Level toner 200ml, €24,00 | Klik hier om te shoppen.