Beauty, Huid

Dit is APTO Skincare: natuurlijk, betaalbaar en eco-vriendelijk

Nederland is vanaf 30 januari weer een skincare merk rijker. Sinds bijna een week is de collectie van APTO Skincare, een natuurlijk, betaalbaar en eco-vriendelijk Amerikaans label, verkrijgbaar bij Etos. Dit wil je weten over APTO Skincare. 

APTO Skincare

Het skincare label APTO werd in 2015 opgericht door Marta Cros met als missie het creëren van eenvoudige, effectieve en betaalbare skincare voor iedereen. De collectie van APTO, het Spaanse woord voor geschikt, bestaat uit zes skincare essentials. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes en condities. De collectie is zorgvuldig samengesteld en de items zijn gemaakt van de beste ingrediënten. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled aluminium. 

Gezonde skincare voor je huid en het milieu

De vraag naar producten die niet schadelijk zijn voor je gezondheid en het milieu is de afgelopen jaren flink gestegen. Voor APTO Skincare is dit een absolute must. Daarom bevatten de producten van het Skincare merk de beste, natuurlijke ingrediënten. Geen ingewikkelde technologie, maar pure, plant-powered werkstoffen. 

Dit zijn de APTO producten

De collectie van het skincare merk APTO bestaat uit slechts zes producten. Stuk voor stuk must haves voor een stralende huid. Het assortiment is onderverdeeld in vier verschillende categorieën: cleanse, treat, moisturize en accessorize

Klik hier om de volledige collectie van APTO te ontdekken