Beauty, Huid

Deze producten wil je toevoegen aan de avond beautyroutine

Nieuw jaar, nieuwe beautyroutine! Deze vier toppers zijn perfect voor je avondroutine en zorgen ervoor dat jij iedere ochtend wakker wordt met een stralende huid. Scroll verder om ze te bekijken.

Stap 1

Om te beginnen is het natuurlijk om je make-up goed te verwijderen. Dit doe je makkelijk met de Pai Skincare Light Work. Deze make-upremover is zacht voor je huid, zeer effectief en mag niet ontbreken in de je beautyroutine. De reiniger is geschikt voor alle huidtypen, helpt bij anti-aging en bij een droge huid.

Pai Skincare Light Work, €37,95 | Klik hier om te shoppen.

Herbruikbare wattenschijfjes. Heb jij ze al in huis? Je hebt bijvoorbeeld deze Moon Pads Set van Glov met tien herbruikbare pads. Je stopt ze na gebruik in een waszak om vervolgens makkelijk te wassen in de wasmachine.

Glov Moon Pads Set, €19,95 | Klik hier om te shoppen.

Stap 2

Citroengras, geranium en jasmijn zijn de ingrediënten van deze Buriti Booster. Het product helpt tekenen van littekens, hyperpigmentatie en zonneschade te herstellen en tegen te gaan. In totaal bestaat het product uit achttien verschillende plantenextracten voor een optimaal resultaat.

BYBI Buriti Booster, €15,95 | Klik hier om te shoppen.

Kan jouw gezicht na een drukke dag wel een massage gebruiken? Met de Silicone Face Massage Tool zorg je voor een stralende, stevige en vollere huid. De grote cup is geschikt voor je gezicht en nek. De kleinere cup voor rondom je ogen, mond en andere moeilijk bereikbare plekken. Je kunt de cups het beste gebruiken in combinatie met een serum of huidolie. Zuig de cups vast op je huid en beweeg richting het oor, van binnen naar buiten.

GlowCup Silicone Face Massage Tool, €19,95 | Klik hier om te shoppen.