Beauty, Huid

De vijf beste zomerproducten van Weleda

Oplopende temperaturen, meer blootstelling aan de zon en meer vervuiling voor je huid door zweet… Het zijn allemaal aspecten die invloed hebben op je huid. Genoeg redenen om je skin een handje te helpen om deze helemaal zomer klaar te maken. Geef je huid de juiste verzorging met deze vijf favorieten van Weleda

Weleda

Het Duitse cosmeticamerk is gespecialiseerd in het maken van natuurlijke skincare voor onder andere mensen met een gevoelige huid. Heb jij snel irritaties? Dan is Weleda echt wat voor jou! Daarnaast zijn bijna alle producten van Weleda vegan en focust het bedrijf zich op het bijdragen aan de gezondheid van mensen en een gezonde aarde. Weleda maakt alleen gebruik van ingrediënten van 100 procent natuurlijke oorsprong, waarvan zoveel mogelijk van biologische kwaliteit. Weleda is perfect voor iedereen die gebruik wil maken van kwalitatief hoogwaardige skincare, maar ook bij wil dragen aan een betere wereld. 

1. Hydraterende gezichtsspray

Een verfrissende gezichtsspray die niet in je tas mag ontbreken deze zomer. De spray heeft een heerlijke geur en zorgt voor een verfrissende boost gedurende de dag. Daarnaast kun je de spray gewoon gebruiken, zelfs wanneer je make-up draagt. 

2. 24H gezichtscrème

Een lichte crème op basis van plantenoliën, zoals vijgencactus en aloë vera. De crème hydrateert tot 24 uur en is een must have voor in de zomer. 

3. Douche scrub

Na een hele dag buiten kan je huid wel een goede reiniging gebruiken. Deze milde peeling met frisse geur van cipres, grapefruit en citroen is daar perfect voor. Extra pluspunt: de scrub is vrij van microplastics. 

4. Aroma shower energy

Geniet onder de douche van de heerlijke Aroma Shower met verfrissende geuren van gember en citronella. Het product is, net zoals alle andere doucheproducten, biologisch afbreekbaar. 

5. Verzachtende bodylotion

Deze heerlijke bodylotion is perfect voor iedereen met een gevoelige huid. De ingrediënten hebben een hydraterende werking en gaat roodheid tegen. Daarnaast is de bodylotion ook perfect als aftersun.