Beauty, Make-up

De Tempting Fate collectie van MAC Cosmetics

Voor dit najaar lanceert één van onze favoriete cosmeticamerken, MAC Cosmetics, een waanzinnige nieuwe collectie genaamd Tempting Fate. Lippenstiften, poeders en oogschaduw in prachtige herfsttinten. Dit zijn de vijf favorieten van OOTD Magazine. 

Tempting Fate

Trakteer jezelf dit najaar op één van de prachtige producten uit de nieuwe collectie van MAC Cosmetics genaamd Tempting Fate. Dramatisch, extreem decadent en overvloed in het hart, daar draait het allemaal om dit najaar bij MAC Cosmetics. De producten uit de Tempting Fate collectie zijn ware kunstwerken. 

De rijke tinten van de verschillende lippenstiften en poeders voegen een warme tint toe aan je make-up look. Daarnaast zijn een selectie nieuwe producten verpakt in luxe special-edition vergulde barokke verpakkingen. 

Eye Shadow x 8 Feast Your Eyes

Het middelpunt van de Tempting Fate collectie is zonder twijfel de Eye Shadow x 8: Feast Your Eyes. Het palet van verzadigde schaduwen met decadente kleurrijke tinten en drie geheel nieuwe texturen is wat deze oogschaduw zo speciaal maakt.Voor de lippen zijn er neutrale pigmenten beschikbaar, elk in verleidelijke matte of versterkte texturen. Nadat je ogen en lippen zijn versierd, maak jij je look af met de drie versies van Strobe Face Gaze voor een heldere, dimensionale kleur. Zo creëer je dit najaar in een handomdraai een prachtige, warme en vooral waanzinnige look met de nieuwe producten uit de Tempting Fate collectie van MAC Cosmetics. 

Klik hier om de collectie te shoppen. Vanaf september verkrijgbaar.

Oogpotlood MAC Cosmetics, €19,50
Oogschaduw palet MAC Cosmetics, €50,00
Fix Plus MAC Cosmetics, 20,00
Lippenstift MAC Cosmetics, 21,50
Face Glaze MAC Cosmetics