Beauty, Parfum

De nieuwe iconische geur voor mannen: HUNQ

Dit najaar wordt het nieuwe parfummerk HUNQ gelanceerd. De oprichter en bedenker, Hyun Yeu, was op jacht naar de ultieme mannengeur en heeft deze simpelweg zelf gebotteld. HUNQ bestaat uit vijf verleidelijke parfums geïnspireerd op sexy iconische mannen. 

HUNQ by Hyun Yeu

‘’Ik kan niet met een man daten die niet lekker ruikt.” De geur van de man bepaalt of hij aantrekkelijk is of niet, volgens de Koreaanse oprichter Hyun Yue. Daarnaast is volgens hem een lekkere geur verleidelijk en met die wetenschap ging Hyun aan de slag met zijn eigen parfumlijn. Mannen met een specifiek beroep werden de inspiratiebron om sexappeal in een flesje te krijgen. 

En dat is gelukt! De vijf geuren: garderen, barman, carpenter, lifeguard en mechanic hebben allemaal een heel eigen geur. Hyuns zoektocht naar de geuren van deze iconische mannen werd gevoed en aangewakkerd door zijn eigen herinneringen aan geuren van mensen, voorwerpen, eerste dates en een eindeloze reeks parfum ingrediënten. De geuren bevatten niet de standaard combinaties en traditionele mixes. Iedere geur heeft een eigen unieke samenstelling, passend bij jou of die belangrijke man in leven. Want de geuren zijn niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen. 

De nieuwe HUNQ geuren zijn binnenkort verkrijgbaar in de HUNQ store op de Huidenstraat 21C in Amsterdam, bij Skins, Corso Como en online

Oprichter Hyun Yue

De naam Hyun Yue komt je waarschijnlijk niet onbekend voor, aangezien hij ook het mastermind is achter Laboratory K, onze favoriete K-beauty winkel in onze hoofdstad. De Koreaanse ontwerper is al tien jaar actief in de modewereld met een sterke reputatie in de mode-industrie. Hij heeft heel veel design prijzen op zijn naam staan en de kleding van zijn eigen merk, ADO LES SCENTS, werd onder andere geshowd tijdens de Piti Uomo. 

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan in de Nederlandse designwereld, opende hij in 2020 Laboratory K en in oktober 2021 zijn nieuwste merk HUNQ.