Beauty, Make-up

Get the look with CTZN Cosmetics!

Deze herfst/winter domineren metallics de winterlooks. Ga all the way tijdens de feestdagen of keep it simple on weekdays en kies voor deze zachte, natural make-up look met aardse kleuren waarbij de focus wordt gelegd op de ogen. 

Met de universele goudtint van CTZN Gold ben je verzekerd van twinkelende ogen – een warme jelly-like oogschaduw die als een poeder opdroogt nadat je het hebt aangebracht op je oogleden. Creëer met je brush een strakke lijn net boven de arcadeboog en kleur je ooglid in. 

CTZN Cosmetics

Kies voor NUDIVERSAL Lip Duo die matcht met jouw eigen liptint. Dit double-ended product bevat een matte lipstick en glanzende lipgloss, en is verkrijgbaar in 25 tinten nude. Op ctzncosmetics.nl kan je de NUDIVERSAL producten zien op verschillende huidskleuren, of je kan gebruik maken van de CTZN Get Matched tool om jouw perfecte teint te vinden in minder dan een minuut. De NUDIVERSAL collectie is een perfecte match met CTZN’s LIPSTROKE Lip Liners, die verkrijgbaar zijn in 5 nude kleuren. Kies de lipstick voor een matte liplook, of shine away en ga voor de gloss. 

CTZN Cosmetics

CTZN Gold (€25,-) en CTZN NUDIVERSAL Lip Duo (€25,-) zijn verkrijgbaar bij de beste beauty webshops in de Benelux, zoals beautyfashionshop.nl, cosmania.nl, beautyfashionshop.nl, douglas.nl en hetcosmeticahuis.nl. Bezoek The Beauty Editor in Amsterdam voor een exclusieve, gespecialiseerde in-store experience