Beauty, Haar

Voeg kleur toe aan de winter met de Color Fresh Mask van Wella

Nu het buiten grijs en grauw is, we ons verhullen in donkere kleding en onze teint steeds lichter wordt, is het tijd voor wat extra kleur! Met Wella’s Color Fresh Mask voeg je een tijdelijke touch of color toe aan jouw haar. Ga voor een subtiele opfrisbeurt van jouw natuurlijke haar of experimenteer met een opvallende speelse tint! De haarmaskers bieden een succesvolle combinatie van professionele kleur en verzorging.

Maak deze winter indruk en blaas jouw haarkleur weer leven in met Color Fresh Mask van Wella Professionals! Met dit innovatieve masker kun je jouw haarkleur eenvoudig thuis opfrissen of veranderen. Color Fresh Mask is beschikbaar in 11 varianten, verdeeld in twee lijnen. De eerste lijn biedt 7 natuurlijk uitziende nuances voor een rijkere kleur en meer glans. De tweede lijn biedt 4 levendige varianten voor een opvallende kleurtransformatie, die prachtig en kleurgetouw vervaagt.

Color Fresh Mask is de oplossing voor iedereen die zoekt naar een kleuring die het haar niet beschadigt en slechts tijdelijk is. Color Fresh Mask is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde pigmenten voor professionele kleurresultaten. Ze frissen jouw kleur zichtbaar op en zorgen voor meer glans, met een prachtige kleurgetrouwe vervaging. Het masker is bovendien vervaardigd met plantaardige oliën voor zacht en gezond haar en minder haarbreuk. De iconische semi-permanente kleurpigmenten van Color Fresh Mask bieden een professioneel uitziende kleur en ongekende glans, binnen 10 minuten.

Color Fresh Mask