Beauty, Huid

Clinique’s Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream

Clinique heeft de Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream uitgebracht. Deze krachtige rimpelcorrigerende oogcrème helpt lijntjes en rimpels rond de ogen zichtbaar te verminderen en de huid vanuit meerdere hoeken te versterken: stimuleert de natuurlijke collageenproductie, ondersteunt de natuurlijke structuur van de huid en versterkt met hydratatie. De huid rond de ogen voelt sterker aan en ziet er gladder uit.

Getest

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel mooi, maar de crème komt ook nog eens goed uit de test. Volgens 89% van de gebruiksters voel de huid rond hun ogen meteen zachter. Na 1 week zegt 90% van de gebruiksters dat de huid sterker voelt. Na 4 weken komt het echte resultaat:

  • Volgens 85% zijn kraaienpootjes verminderd.
  • Volgens 86% zijn lijntjes onder hun ogen minder.
  • Volgens 88% lijkt de huid rond hun ogen jonger.
  • Volgens 89% lijkt de huid minder slap.
  • Volgens 92% lijkt de huid verjongd.

Clinique
Gebruik

Gebruik de crème twee keer per dag, na het reinigen. Gebruik de vingertoppen om voorzichtig een hoeveelheid ter grootte van een erwt (per oog) rondom de ogen aan te brengen (inclusief het ooglid en onder de ogen). Gebruik de ringvinger en druk zachtjes op het gebied onder de ogen om te masseren en wallen onmiddellijk te verminderen. Trek nooit aan de huid, dit kan leiden tot extra tekenen van veroudering.

Ingrediënten

De Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream bevat een hele hoop fijne ingrediënten, waaronder CL1870 Peptide Complex, wat de natuurlijke collageenproductie verhoogt en helpt de dermale structuur te ondersteunen.

De Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream is sinds deze maand verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

58,50 euro voor 15ml.