Beauty, Huid

Clinique lanceert Moisture Surge 100-Hour Hydrator

Elke skincare routine heeft een goede moisturizer nodig. Het laat een doffe huid stralen en kan de huid ook nog eens gladder en egaler maken. Goed nieuws dus dat Clinique een nieuwe moisturiser gelanceerd heeft: de Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator.

Clinique lanceert Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Volgens Clinique biedt de Moisture Surge 100-Hour Auto-Repleneshing Hydrator hydratatie die 10 lagen diep gaat en levert 100 uur hydratatie voor een dikke, stralende huid, zelfs na het wassen van je gezicht. De Auto-Replenishing-technologie zou de huid helpen haar eigen interne waterbron te creëren en zorgt voor continue hydratatie. Sounds good!

Volgens een test op 110 vrouwen, zie je na eenmalig aanbrengen van de Moisture Surge een boost van 174% (!) in hydratatie. Na 100 uur is de huid nog steeds gehydrateerd. Na een week is de huid meer gehydrateerd, gezonder en straalt het meer. Na slechts vier weken is de huidbarrière met 37% verbetert en zijn fijne lijntjes vermindert.

Clinique’s Moisture Surge bevat een aantal fijne ingrediënten:

  • Aloe Vera Bio Ferment; gemaakt van met behulp van verantwoord geproduceerd en gecertificeerd biologisch aloë-extractpoeder, Lactobacillus en geactiveerd aloëwater.
  • Hyaluronzuur;
    Deze deeltjes met een laag molecuulgewicht hebben het vermogen om 1000x hun gewicht in water vast te houden. Ze helpen effectief om het vermogen van de huid om water vast te houden te vergroten.
  • Auto-Replenishing Technology; Geformuleerd met cafeïne en geactiveerd aloëwater helpt de huid om haar eigen interne waterbron te creëren voor non-stop hydratatie.