Beauty, Huid

CîME Skincare brengt Christmas Giftbox uit

Op zoek naar een cadeau dat 100% duurzaam is? Dan is de nieuwe CîME giftbox precies wat je zoekt. Het Belgische skincare label CîME lanceert dit jaar opnieuw een handige giftbox met hun bestseller: de ‘For Your Hands Only’ handcréme en de nieuwste lancering binnen de CîME familie, de ‘Nuts About You – Wash and Scrub.’

De producten uit de CîME giftbox zijn biologisch en fair trade. Deze twee producten vormen het perfecte duo voor een welverdiend verwenmomentje na een lange dag. Als kers op de taart, worden de CîME producten omhuld in een mooie kleurrijke ecologische verpakking met een nieuw trendy design.

CîME

De CîME giftbox zorgt niet alleen voor een stralend zachte huid, je draagt ook je steentje bij aan een goed doel. Voor elke verkochte box gaat er, zoals altijd, een deel van de opbrengst naar het Little Doctors-project in Nepal.

Wist je al dat CÎME ook gebruik maakt van duurzame materialen in hun producten en verpakkingen? Zo is de tube handcrème gemaakt uit suikerriet, de Wash & Scrub uit post-consumer recycled plastic en de verpakking van de giftbox zelf bestaat uit karton afkomstig van duurzame bosbouw.