Beauty, Parfum

BVLGARI lanceert nieuwe geur: Patchouli Tentation

Het luxemerk BVLGARI voegt een nieuwe geur toe aan hun bekende Splendida-collectie. Het Italiaanse modehuis neemt je mee op reis naar een ongeëvenaarde wereld van verleiding en gedurfde, maar sensuele vrouwelijkheid.

BVLGARI

De nieuwe BVLGARI Splendida Patchouli Tentation is de stralende nieuwe Eau de Parfum van het Italiaanse modemerk. De geur brengt je emoties tot leven door Patchouli. Deze bloem, een tropische plant die een aardse, warme en muskusachtige geur uitstraalt, is één van de grote verleidingen van de natuurlijke wereld. Patchouli heeft een rijke geschiedenis en werd voor het eerst naar het westen gebracht langs oude handelsroutes, wat de bloem net zo kostbaar maakte als goud.

Opbouw van het parfum

Voor de topnoot van Patchouli Tentation selecteerde meesterpafumeur Sophie Labbé Patchouli-olie Bali Flores. Dit een zeldzame patchouli geoogst op een heel klein eiland, gecombineerd met een rijk akkoord van witte perzik. Daarnaast koos BVLGARI voor een exclusief patchouli-hart. De combinatie van de verschillende ingrediënten zorgen voor een exclusieve en unieke combinatie: het perfecte parfum.

Klik hier om te shoppen.