Beauty, Huid

Bondi Sands lanceert GLO Matte Deep Bronze

Transformeer jouw look in een handomdraai met het nieuwste product in Bondi Sands’ One Day Tan-assortiment: GLO Matte Deep Bronze. Deze musthave vervaagt de lijnen tussen selftan en make-up en biedt een instant deep tan, zonder wachttijd.

“Naar aanleiding van het succes van ons GLO One Day Tan-assortiment, breiden we onze instant tan categorie uit met een nieuwe lancering, GLO Matte Deep Bronze. Deep Bronze is de donkerste tint in ons instant tan assortiment en is daarmee perfect voor iedereen met een diepere huidskleur, die op zoek is naar de ultieme flawless skin finish.”

– aldus Blair James, CEO van Bondi Sands

GLO Matte Deep Bronze

De matterende formule geeft niet af, is waterbestendig en mengt zich moeiteloos met je huid voor een long-lasting glow, de hele nacht lang! Daarna was je jouw instant tan eenvoudig af met zeep en warm water. GLO Matte Deep Bronze biedt een flawless gebronsde huid en is daarmee jouw nieuwe geheime wapen voor alle last-minute gelegenheden. Voor het beste resultaat breng je het product aan met de Self Tanning Body Brush.

De Glo Matte Deep Bronze is verkrijgbaar bij Douglas voor 14,99 euro.