Beauty, Huid

Bioré lanceert Clear & Bright

Bioré lanceert Clear & Bright, een nieuwe range gezichtsreinigingsproducten.. De Jelly Cleanser en Perfecting Exfoliator met yuzu-citroen, dragon fruit en ginseng maken poriën minder zichtbaar en de huid aanzienlijk gladder.

Bioré lanceert Clear & Bright

Vuil en vet kunnen zich opbouwen en zo de poriën verstoppen. Hierdoor kan de huid er grauw uit gaan zien. De nieuwe producten van de lijn zijn ontwikkeld met Bioré’s Japanse technologie, TRIS. Deze technologie dringt door tot in de poriën en verwijdert opgebouwd vuil, zodat de poriën na het reinigen schoner en minder zichtbaar zijn. De producten zijn geformuleerd met yuzu-citroen, ginseng en dragon fruit die de huid ophelderen en glad maken.

Bioré Clear & Bright Bioré Clear & Bright

Bioré Clear & Bright Jelly Cleanser, €10,99

De Jelly Cleanser verwijdert opgebouwd vuil uit verstopte poriën. Bij elk gebruik worden de poriën schoner en minder zichtbaar. Voor een stralendere huid in 1 week.

 

Bioré Perfecting Exfoliator, €10,99

De Perfecting Exfoliator verfijnt en verzacht een doffe, ruwe huidtextuur op een veilige manier. De exfoliator vermindert de zichtbaarheid van poriën voor een gladde en stralende huid.

De Clear & Bright range is vanaf februari 2021 verkrijgbaar bij Etos en diverse kleine drogisterijen.