Beauty, Haar, Huid, Make-up

Back to Work met HEMA Beauty

De wekker wordt weer gezet, we gaan weer in het gareel. De eerste kinderen zijn weer naar school en er staat weer een langere rij bij het stoplicht. De zomer(vakantie) is voorbij! Met deze producten is het een stuk minder lastig om weer op tijd uit je bed te komen en je klaar te maken voor je eerste school- of werkdag na de vakantie.

Alle producten zijn vegan en sommige vallen ook binnen het HEMA Clean Beauty assortiment. Wat betekent dat deze producten vrij zijn van microplastics, parabenen en minerale oliën.

Alle Back to Work producten zijn verkrijgbaar bij alle filialen van HEMA en op hema.nl.

B.A.E. Daily Moisturizer | 50ml

Deze lichte crème hydrateert de huid. De crème bevat amandelolie en geeft ook een matige bescherming tegen de zon met factor SPF15. Breng de moisturizer ‘s morgens aan op een gereinigde huid. De verpakking is gemaakt van gerecycled materiaal.

B.A.E. Anti-Blemish Face Serum | 30ml

Het anti-blemish serum, zonder parfum en met 2% niacinamide en 1% zink pca, werkt tegen onzuiverheden op de huid. Het zuivert de poriën van je gezicht en verfrist en kalmeert de huid en pakt daarmee onzuiverheden aan. De lichte olievrije textuur is een prima basis voor onder je dagcrème of foundation. Breng het serum ‘s morgens en ‘s avonds aan op een gereinigde huid.

B.A.E. No More Spots Concealer

De no more spots concealer heeft een lichte en romige textuur en verbergt in een handomdraai donkere kringen en onvolkomenheden zonder dat de make-up erg zichtbaar is. De concealer is makkelijk op te bouwen en hierdoor kan je het voor zowel een natuurlijke als full-coverage make-up look gebruiken. Ook voelt de concealer erg licht aan op de huid en zinkt het niet in fijne lijntjes! Verkrijgbaar in vijf verschillende tinten.