Beauty, Haar

Alterna: het haarverzorgingsmerk met kaviaar

Ben je al een hele tijd op zoek naar een shampoo, conditioner of andere haarverzorgingsmerken die écht werken? Het luxe haarverzorgingsmerk Alterna maakt alleen gebruik van eco-gecertificeerde ingrediënten, waaronder kaviaar. Benieuwd? Lees dan even verder.

Alterna Caviar

Op dit moment bestaat de collectie van Alterna uit twee verschillende lijnen: Alterna Caviar en de vegan lijn, My Hair My Canvas. De Caviar lijn, te herkennen aan de prachtige paarse, blauwe en lila flessen, bevatten dus kaviaar. Deze kaviaar, uit Zuid-Frankrijk, heeft een verzorgende en verjongende werking op je haar. Een speciaal extractie proces vangt de weelderige voeding uit de ruwe Caviar, één van de rijkste bronnen van Omega-3 vetzuren. Zo wordt gemakkelijk de vochtbalans van je haar hersteld en geeft het een waanzinnige glans.

Alterna My Hair, My Canvas

De My Hair, My Canvas collectie bevat alleen natuurlijke ingrediënten, waaronder dus een vervanger van kaviaar. Daarnaast zijn alle producten vrij van parabenen en wordt er een vervanger gebruikt van kaviaar, een botanische Caviar uit de Filipijnen. De My Hair, My Canvas lijn bestaat ook uit eindeloos veel verschillende producten, waarmee je gemakkelijk je haar verzorgt.

Klik hier om de collectie Alterna producten te ontdekken.