Beauty, Parfum

Acqua di Parma viert Chinees Nieuwjaar met speciale editie

Het Italiaanse luxemerk Acqua di Parma viert dit jaar het Chinese Nieuwjaar op een hele speciale manier. Voor de belangrijke gelegenheid brengt het merk een speciale editie uit van de geur Mirto di Panarea.

Chinees Nieuwjaar

De overheerlijke geur Mirto di Panarea, onderdeel van de Blu Mediterraneo collectie, wordt in een speciaal jasje gestoken. De gelegenheid? Het Chinese Nieuwjaar! Deze feestdag vindt plaats op 12 februari 2021 en luidt het jaar van de os in. In de Chinese dierenriem staat het teken van de os symbool voor sterke, oprechte mensen die veel waarde hechten aan vriendschap.

Speciaal daarom kreeg de verpakking van de Acqua di Parma geur een feestelijk tintje. De doosjes hebben voor de gelegenheid een harmonieus patroon van gouden stippen op een rode achtergrond. Het vrolijke dessin verwijst naar de bessen van de Italiaanse mirte. Deze geliefde plant is rijk aan extracten en aroma’s die de inspiratie vormen voor de geuren van de Blu Mediterraneo-collectie. Daarnaast is het iconische blauwe flesje van Mirto di Panarea voorzien van een rode dop.

En mocht dit niet gezien zijn, creëert Acqua di Parma ook een elegante rode envelop met illustratie van een lachende os, een verwijzing naar de oosterse traditie, waarbij men een envelopje met geld schenkt om voorspoed te brengen in het nieuwe jaar.

De speciale uitvoering van Mirto di Panarea is verkrijgbaar via de website van Acqua di Parma. Klik hier om te shoppen.