Beauty, Parfum

Acqua di Parma slaat handen ineen met IED

Ben je toevallig de komende tijd in Milaan? Dan is het een absolute must om even te stoppen bij de Milanese boetiek van Acqua di Parma aan de Via Gesù 1. Tijdens deze dagen vind je de speciale Acqua di Parma geuren aangekleed door studenten van Instituto Europeo di Design. 

Acqua di Parma x IED

IED, beter bekend als Instituto Europeo di Design, is een van de belangrijkste scholen voor visuele kunst en communicatie op het gebied van design in Milaan. Zes opkomende Italiaanse talenten brengen de collectie van Acqua di Parma tot leven met zes creatieve concepten vol kleur. Dit resulteerde in een unieke collectie van 300 stuks van 180ml uit de Colonia Collection. 

De uitgelegen kans om de unieke Acqua di Parma collectie met eigen ogen te ontdekken in de winkel. Mocht je niet in de gelegenheid zijn Milaan te bezoeken voor dit collectors item, dan kun je er altijd nog eentje online bestellen. 

Instituto Europeo di Design

Een dynamische artistieke samenwerking vol verrassende technieken, visies en kleuren: dat is hoe de collab tussen Acqua di Parma en IED omschreven kan worden. De zes kunstenaars die de flesjes een nieuwe look hebben gegeven met een creatieve Italiaanse twist. De persoonlijke stijlen van de zes aanstormende talenten werden gecombineerd met culturele inspiraties en architecturale grootheden. 

Anna Spreafico’s Sky Signs is ontstaan uit de Italiaanse horoscooptraditie met elementen van de traditionele Venetiaanse glasproductiemethode. Margherita Caspani gaat terug naar de gladiatorenbeelden uit het oude Rome en herontdekt het als een speelse ontmoeting tussen mannen en wilde beesten. Claudia Bernardi heeft zich laten inspireren door een belangrijk onderdeel van de Italiaanse cultuur, kaartspellen, en deze verwerkt in haar designs. Lucrezia Viperina neemt de Acqua di Parma liefhebber mee op een reis door Italiaanse steden. Sara Brienza verkent de mystiek en symbolen die geassocieerd worden met geluk en tradities. En tot slot, Paolo Moscheni, brengt de universele emoties van liefde, hoop en vriendschap samen. 

Via Gesù 1

In de boetiek van Acqua di Parma krijgen klanten de mogelijkheid om samen met de geselecteerde artiest en het thema hun eigen persoonlijke geurfles uit de Colonia Collection aan te kunnen passen. Bij elk thema krijgen klanten de mogelijkheid om een persoonlijk tintje te geven aan het eindproduct. Van begin tot eind zullen de klanten worden meegenomen op een reis naar het creëren van de perfecte unieke parfumfles. 

Klik hier om de website van Aqua di Parma te ontdekken.