Beauty, Parfum

Acqua di Parma onthult Mandarino di Sicilia en Mandarino Millesimato 2022

In het stralende landschap van Sicilië, waar de zandgronden van Castelvetrano gedrenkt worden door ondergrondse waterbronnen, vinden we de perfecte omgeving voor de teelt van citrusvruchten. Deze vruchten, gedijend onder het unieke microklimaat van de regio, dragen de essentie van het ongeëvenaarde terroir in zich.

Mandarino di Sicilia

Blu Mediterraneo Mandarino di Sicilia neemt ons mee op een reis door de zonovergoten Siciliaanse landschappen, waar architectuur en cultuur versmelten met de pracht van de natuur. De heldere geur opent met een verfrissend boeket van groene mandarijn, vermengd met een bruisende mix van bergamot, citroen en sappige bloedsinaasappel. Deze combinatie, een ode aan de zomer op Sicilië, belichaamt intense smaragdgroene nuances en een levendige frisheid. Het hart van de geur omarmt ons met de groene mandarijn, verweven met frisse toetsen van petitgrain en groene munt, die lang blijven nazinderen. Het parfum eindigt met een basis van cederhout en een zuivere, verfijnde toets van muskus.

Gehuld in het iconische Acqua di Parma-flesje met zijn kenmerkende art-decolijnen, is Mandarino di Sicilia niet alleen een geur maar een waar designobject geworden, een must-have voor liefhebbers van luxe. De diepblauwe tint van het dikke glas doet denken aan de kristalheldere zeeën van Sicilië, waardoor het een visuele en olfactorische reis is die men niet snel vergeet.

De geuren zijn vanaf 1 mei online verkrijgbaar op de website van Acqua di Parma.