Beauty, Parfum

Acqua di Parma lanceert Colonia Futura Aftershave Balm

Het Colonia Futura-universum van Acqua di Parma verwelkomt de nieuwe Colonia Futura aftershave balsem. Al van bij het begin streeft Acqua di Parma ernaar om via een ethische, transparante en duurzame aanpak natuurlijke en culturele rijkdommen te behouden en promoten.

Acqua di Parma lanceert Colonia Futura Aftershave Balm

Het Colonia Futura-universum is daarvan de eigentijdse expressie. Al meer dan een eeuw heeft Acqua di Parma tot doel de Italiaanse levenskunst te beschermen en door te geven, wat alleen kan door het cultureel, artistiek en natuurlijk erfgoed van Italië te beschermen. Nu er nieuwe milieuscenario‘s en levensstijlen ontstaan, acht het Huis de tijd rijp om nieuwe producten uit te brengen dat dit engagement tot uitdrukking brengen.

Het parfum Colonia Futura raakt aan het hart van het Huis en zijn oorspronkelijke universum – de planeet van de Colonia’s. Colonia Futura volgt de traditie van de oorspronkelijke Colonia, een iconisch geur van het Huis, door de typische geurnoten en de kwaliteit van zijn Frutti d‘Oro naar de toekomst te brengen, in de wetenschap dat duurzaamheid de noodzakelijke voorwaarde is voor evolutie.

Met Colonia Futura verklaart Acqua di Parma zijn liefde aan de natuur: een levendige explosie van natuurlijke ingrediënten, een prachtige combinatie waarin elk ingrediënt schittert. Transparant van nature, bruisend van leven.

Naast de eau de cologne omvat de collectie een nieuwe aftershave balsem, een formule met een kalmerende en verfrissende werking, ideaal voor een zalig zachte en gehydrateerde huid na het scheren. De lichte balsem voelt prettig aan en laat de huid heerlijk geparfumeerd achter met de levendige, krachtige tonen van Colonia Futura. Het 100 ml-flacon is vervaardigd van recyclebaar glas. Het label is gemaakt van afvalpoeder uit marmergroeven, en komt terug op de Parma-gele doos van FSC-gecertificeerd papier.