Beauty, Parfum

Acqua di Parma lanceert: Bergamotto di Calabria La Spugnatura

Het Italiaanse luxermerk Acqua di Parma lanceert een nieuwe limited edition geur: Bergamotto di Calabria La Spugnatura. De heldere geur vol levendigheid is een ode aan de bergamot facetten.

Bergamotto di Calabria La Spugnatura

De nieuwe geur van het Italiaanse merk Acqua di Parma draait volledig om het ambachtelijke aspect, de human touche, de volheid van de natuur. Dit hebben zij weten te vertalen naar een nieuwe limited edition geur gebaseerd op een unieke etherische olie.

De ‘spugnatura’ is een eeuwenoude, onovertroffen ambachtelijke extractietechniek die wordt gebruikt voor de productie van zeldzame en zeer kostbare bergamotolie. Het bergamotextract is de basis van de nieuwe stralende geur.

Hoewel het bergamotaroma het hart van de geur is, spelen de andere ingrediënten elk hun eigen rol. De noten van mandarijn en sinaasappel benadrukken de fruitige accenten. Grapefruit zet de zure ondertoon. De groene geuraccenten worden veroorzaakt door de ferula en de zoete bloemengeur van geranium.

Benieuwd naar deze waanzinnige geur? Bergamotto di Calabria La Spugnatura is vanaf 9 mei 2021 verkrijgbaar in gelimiteerde oplage. Klik hier om de website te bezoeken.